GEZICHT

    Facelift (Rhytidectomie)

    Een facelift is bedoeld om tekenen van veroudering in het gezicht en de hals te verminderen. Hij kan een reeks ongewilde gebreken corrigeren, waaronder rimpeling veroorzaakt door losse en slap hangende huid, kwabben in de onderwang en huidplooien in de hals. Veel faceliftpatiënten zeggen dat het hen geholpen heeft een frissere en gerevitaliseerde verschijning te houden.
    Als wij ouder worden verandert ons gezicht. De huid verliest zijn elasticiteit. De huid gaat op diverse plaatsen trekken. Een facelift kan helpen uw jeugdige uiterlijk te herstellen door selectief die facetten uit te schakelen die leeftijd tekenen. De wangen worden opgetrokken, rimpels geëffend, kwabben strak getrokken, de hals wordt opnieuw gedrapeerd en overtollige huid verwijderd. Uw uiterlijk wordt niet vervangen, maar uw jongere uiterlijk wordt hersteld.
    De incisies worden vlak voor het oor gemaakt en om de achterkant van het oor geslagen en binnen de haargrens verborgen. Spierweefsel en bindweefsel worden strak getrokken, overtollige huid wordt opnieuw gedrapeerd en verwijderd. Hechtingen worden verwijderd in een tijdsbestek van enkele dagen, terwijl u geneest. De mate van zwelling die bij u kan optreden varieert, maar u kunt de meeste normale activiteiten binnen een week hervatten en na drie weken zult u nog maar heel weinig tekenen van uw behandeling vertonen.

    Wenkbrauwlift (Voorhoofdslift)  

    Fronslijnen boven de neus en in het midden van het voorhoofd veroorzaken een ongewenst ouder uiterlijk. Als gevolg van stress en leeftijd hebben we de neiging gelaatsuitdrukkingen te gebruiken die rimpels bevorderen, resulterend in een ernstig, niet tevreden, oud uiterlijk. Een wenkbrauwlift is een behandeling die een jeugdiger, frisser uiterlijk herstelt in het gebied boven de ogen. De wenkbrauwliftbehandeling corrigeert afhangende wenkbrauwen en verbetert de horizontale lijnen en rimpels die iemand boos, verdrietig of moe kan doen lijken.
    Een wenkbrauwlift bestrijdt de tekenen van ouder worden door vermindering van de fronslijnen en verhoging van natuurlijke lage of zware wenkbrauwen. Wenkbrauwliftoperatie werkt middels verhoging van spierweefsels en weefsels die de wenkbrauwen doen afhangen, waardoor een gladder uitziend voorhoofd wordt gecreëerd.
    Een incisie achter de haargrens stelt de wenkbrauwlift chirurg in staat zichtbare lidtekens te minimaliseren. Dan verhoogt de chirurg de huid en spierweefsel van het voorhoofd om belangrijke structuren te visualiseren.

face
face
face
face

Copyright © BCOSS. All Rights Reserved.