KROP

    Liposuction

    Fedtsugning er en metode, der kan edvirke til at forme kroppen ved at fjerne uønsket fedt fra bestemte områder, bl.a. mave hofter, baller, lår, knæ, overarme, hage, kinder og hals.Bedst egnet for fedtsugning er personer af normal vægt med fast, elastisk hud , som har lommer af oveskydende fedt på bestemte områder. Du bør være fysisk rask og realistisk i dine forventninger.

    Fedtsugning kan udføres i et kirurgisk center på patienter, der ikke er indlagt, eller på et hospital. Hvis et swtort kvantum fedt fjernes, eller hvis fedtsugning udføres i forbindelse med andre procedurer kan det blive nødvendigt med indlæggelse. Fuld bedøvelse bruges ofte for at sikre patientens velvære og sikkerhed.

    Den tid, det tager patienten at komme sig oven på operationen vinger fra patient til patient og omfanget af fedtsugningen, men du skulle være i stand til påbegynde moderat aktivitet i løbet af en uge eller to. Du vil blive klædt i en stærk elastisk klædning, som dækker over det behandlede område, i omkring seks uger.

    Abdominal-plastik. (Abdominoplastik)

    Ved en kirurgisk procedure fjernes overskydende hud og fedt fra den mellemste og den nedre maveregion, og musklerne i mavevæggen strammes op.. Det kaldes også ”abdominoplastik”.

    Kvinder og mænd, som er i nogenlunde god form, men som har store fedtdepoter eller løst maveskind, som ikke kunde forbedres ved diæt, motion eller begge dele, er de bedst egnede kandidater for abdominoplastik. Navnlig kvinder, som har gennemgået flere graviditeter og strakt deres mavemuskler og hud, vil nude godt af denne procedure. Abdomiinoplastik kan udføres partielt eller fuldstændigt. Begge disse procedurer kan bruges enten alene eller i kombination med fedtsugning for at opnå de resultater, du søger.

    Partiel og fuldstændig aminoplastik kan udføres under fuld bedøvelse. Fuldstændig aminoplastik tager normalt mellem to og fem timer, mens partiel abdominoplastik tager en time eller to.

    Resultaterne af abdominoplastik vil normalt vare ved, hvis du ikke tager på i vægt og også motionerer regelmæssigt.

 

 

Body
Body
Body
Body

 

 

 

Copyright © BCOSS. All Rights Reserved.