IKKE-KIRURGISKE PROCEDURER

    Botox-behandling

    Proceduren består i at indsprøjte Botulinium Toxin A i områderne med dybe folder og rynker, såsom rynker i panden mellem øjenbrynene, irynker  panden, rynker i øjets ydre hjørne, etc., som er forårsaget af skrumpning af musklerne. Botox vil mindske spændingen, hvilket vil mindske rynkerne. Patienten vil se resultatet i løbet aftre dage. Botox-indsprøjtninger virker ikke permanent, hvorfor nye indsprøjtninger er påkrlvet  med regelmæssige mellemrum, normalt med 6 måneders mellemrum i den første periode.

    Botox bruges overvejende til at mindske:

  1. rynker mellem øjenbrynene.
  2. rynker på panden.
  3. rynker omkring øjet.

    Indsprøjtning af fyldmateriale og fedt

    Læber kan gøres mere fyldige, og ansigtstræk kan gøres blødere og mere påfaldende ved hjælp af forskellige materialer.
Produkter såsom lanoratoriefremstillet kollagen er anvendelige. De ha den fordel, at de er umiddelbart anvendelige og ikke kræver yderligere kirurgisk indgreb. Imidlertid  begrænser deres virkning sig til nogle måneder.

    Andre muligheder  er fjernelse af fedt og/eller hud fra et andet område på kroppen og overførsel af det til ansigtets folder eller linier eller til læberne. Disse procedurer nødvendiggør snit og undertiden ar på ”donor stederne” og vil muligvis ikke vare mere end mellem seks og atten måneder. Nye fyldmaterialer som Hylaluran og Restylan virker lovende, idet de er umiddelbart anvendelige og ikke gør det nødvendig med et ”donotr sted”.

 

 

Non Surgical
Non Surgical
Non Surgical
Non Surgical

 

 

 

Copyright © BCOSS. All Rights Reserved.