Ansikt

    Ansiktsløftning (Rhytidectomy)

    En ansiktsløftning er konstruert for minske aldringstegn på ansikt og nakke.  Den kan korrigere et utvalg av uønskede feil, inkludert rynker forårsaket av løs og slapp hud, kjeveben i det nedre kinnområde og hudfolder på nakken.  Mange ansiktsløftpasienter sier at det hjalp dem å vedlikeholde et friskere og livaktig utseende.

    Etter hvert som vi aldres endrer vårt ansikt seg.  Huden mister sin elastisitet. Huden begynner å samle seg på flere områder.  En ansiktsløftning kan hjelpe til med å gjenopprette ditt ungdommelige utseende, ved å selektivt fjerne de elementene som er tegn på alderdom.  Kinnene løftes, folder jevnes ut, hake strammes inn, nakken jevnes ut og overflødig hud fjernes.  Ditt utseende blir ikke erstattet, men et ungt utseende blir gjenopprettet.

    Snittene gjøres like foran ørene, tildekkes rundt baksiden av ørene og skjules innenfor hårfestet.  Muskler og tilknyttet vev strammes inn, overflødig hud rettes ut og fjernes.  Stingene fjernes etter noen dager etter hvert som man leges.  Størrelsen på hevelsen du kan få varierer, men du kan gjenoppta de mest vanlige aktiviteter etter en uke og etter tre uker vil det være svært få tegn på ditt inngrep.

    Øyebrynsløftning (Panneløftning)

    Rynker over nesen og i midten av pannen kan skape et uønsket gammelt utseende.  Som et resultat av stress og alder har vi tendens til å få uttrykk som kan fremme folder, som resulterer i alvorlige og uønskede aldringstegn.  En øyebrynsløftning er et inngrep som gjenoppretter et mer ungdommelig og opplagt utseende i området over øynene.  En øyebrynsløftning korrigerer  hengende bryn og forbedrer de horisontale linjene og rynkene som kan få en person til å se sint, trist og trøtt ut.

    En øyebrynsløftning bekjemper aldringstegn ved å svekke en rynket panne og heve naturlig lave eller ”tunge” bryn.  En øyebrynsoperasjon løfter muskler og vev som forårsaker at et bryn faller ved å lage en panne med et glattere utseende.

    Et snitt bak hårfestet tillater at øyebrynsoperasjonen etterlater minimalt synlige arr.  Kirurgen forhøyer deretter huden og musklene i pannen for å synliggjøre viktige strukturer.

 

 

face
face
face
face

 

 

 

Copyright © BCOSS. All Rights Reserved.