Ikke-kirurgisk

    Botox-bahandling

    Denne behandlingen injiserer Botulinium Toxin A i de områdene med dype folder, rynker som mellom øyebrynene og i pannen, øyenringer og så videre som er forårsaket av minkende muskelmasse.  Botox vil løse spenning som kan være et resultat av reduksjon av rynker.  Pasienten vil se resultatet etter tre dager.  Fordelen med Botox injisering er midlertidig, reinjiseringer vil være nødvendig regelmessig, normalt hver sjette måned i den første perioden.

    Botox brukes vanligvis for å redusere

  • Rynker mellom øyebrynene
  • Rynker i pannen
  • Rynker rundt øynene og øyenringer

    Fyll og Fettinjisering

    Lepper kan gjøres fyldige og ansiktslinjer kan gis et mykere preg og gjøres mindre tydelige med et utvalg av materialer.

    Produkter som collagen hentet fra laboratoriet er tilgjengelige.  De har fordel av å være lett tilgjengelige, krever ikke kirurgi, men varer ofte ikke mer enn noen måneder.

    Andre alternativ inkluderer å fjerne fett og hud fra andre områder på kroppen, som overføres til foldene og linjene i ansiktet eller på leppene.  Denne behandlingen krever snitt og etterlater noen ganger arr  i ”donor områdene” som ikke trenger å være synlige i mer enn seks til atten måneder.  Nye fyllstoff som Hylaluran og Restylane er lovende ettersom de er lett tilgjengelige og ikke krever et ”donor område”.

 

 

Non Surgical
Non Surgical
Non Surgical
Non Surgical

 

 

 

Copyright © BCOSS. All Rights Reserved.